Powered By Blogger
متابعي الكرام مرحبا بكم في مطبخنا ستجدون ان شاء الله كل ما تشتهونه من اطباق لا تترددو ادا كان عندكم تعليق او سؤال ارجو ان اكون عند حسن ظنكم بي

بحث هذه المدونة الإلكترونية

الاثنين، 18 نوفمبر 2013

تجفيف الطماطم .




اغسلى الطماطم .

- قطعي ثمرة الطماطم على اتنين بالطول .

- محتاجين حاجة وسعة عشان ننشر عليها الطماطم .

- عايزين شمس جامدة للنشر .

-بعد ما نفرش الطماطم ...نبدا عملية التمليح ويفضل بالملح الخشن .

- نرش الملح فوق كل نص طماطميه.

- رص الطماطم يبقى بالظبط زي المراكب كده انشاءالله تكون الفكرة وصلت

نتفقدها من وقت لوقت ونغطيها من الندوه بالليل .

-بعد ما تنتهي عمليه التجفيف ..

تحتفظي بالطماطم قطع في بطرمان نظيف

-او تحتفظي بيها في زيت الزيتون 

ليست هناك تعليقات: